Werkt u met SharePoint, OneDrive en Teams en zou u graag meer inzicht willen in de verschillen hiertussen? Vraagt u zich ook af wanneer u nu uw bestanden in SharePoint moet opslaan, wanneer in OneDrive en/of in Teams? Waar komen die bestanden terecht? En hoe zit het met delen van bestanden met externen? Wilt u meer inzicht? Volg dan onze workshop over Data in de Cloud!

Tijdens de workshop laten we de verschillen zien tussen OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint en Teams. Na afloop van deze workshop bent u in staat om uw data beter te organiseren en kent u enkele belangrijke data-functionaliteiten binnen SharePoint, OneDrive en Teams. Hierdoor heeft u meer grip op uw bedrijfsdata!

Voor wie

​De workshop is bedoeld voor bedrijven die zich aan het oriënteren zijn om hun data onder te brengen in Microsoft 365. De workshop is daarnaast ook interessant voor bedrijven die al werken met SharePoint, OneDrive en Teams, maar qua data gebruik nog een verbeteringsslag kunnen maken. Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. 

De workshop

Data in de Cloud is een praktische workshop van ongeveer een uur. U ontvangt een hand-out van enkele slides die tijdens de workshop gebruikt worden. Na afloop van deze workshop bent u bekend met de verschillen tussen Microsoft OneDrive, SharePoint en Teams. U weet dan waar u uw data het beste kunt opslaan. Ook leert u tijdens deze workshop de belangrijkste functionaliteiten.

Kosten en locatie

De workshop kan bij WintelligeNT op kantoor, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. Indien gewenst kan de workshop ook online afgenomen worden. In verband met de interactieve werkvorm hebben we de voorkeur voor een maximale groepsgrootte van 16 deelnemers per workshop. De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een workshop Data in de Cloud? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!