pic

Vacature support medewerker

Wij hebben versterking nodig! Ben jij degene die de klant blij maakt met een snelle en goede oplossing? Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor onze klanten bereikbaar te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een communicatieve collega die ons operationele team komt versterken.

Lees verder

Profiel

• Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kun je goed zelfstandig werken;
• Je hebt minimaal een afgeronde MBO ICT opleiding (niveau 3) of aantoonbare kennis en werk ervaring in een soort gelijke functie;
• Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en klant- en servicegericht;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
• Beheersing van de Engelse taal is een pré;
• Je hebt ervaring met Active directory / Azure AD, Remote Desktop Services en netwerktechnieken;
• Je hebt zowel kennis van de Cloud (Microsoft 365) als lokale infrastructuren;
• Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen zodat je mee kan draaien in bijvoorbeeld naar de Cloud migraties;
• Je bent in bezit van rijbewijs B.

Taakomschrijving

Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor eerste- en tweedelijnsondersteuning en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar systeembeheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van ons en onze klanten. Het betreft een functie voor minimaal 36 tot 40 uur per week, waarbij je tevens meedraait in een bereikbaarheidsdienst.

VMware

Hoe ziet je dag eruit?

Op onze bedrijfslocatie start je de dag met uitstekende koffie of thee, maar wie weet werk je in deze tijden gedeeltelijk thuis. Vanaf het moment dat je op je plek zit heb je contact met collega’s en bekijk je nog even de lijst met binnengekomen vragen via de e-mail en het ticketsysteem. Je probeert na eventueel overleg deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tussendoor word je gebeld door een klant die ondersteuning nodig heeft bij zijn of haar werkzaamheden op de computer. Je neemt de computer over en weet door jouw kennis het probleem te verhelpen en maakt de klant en het team blij! Wie weet moet je deze dag op locatie bij een klant zijn die blij is dat je langs komt en je ook daar zaken kunt oppakken en meteen even bijpraat.

Je werkt zaken daarna in het ticketsysteem bij en informeert je team hierover. Kortom, een dag is eigenlijk nooit hetzelfde.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en gezellige collega’s!

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur je CV en motivatie naar vacature@wintelligent.nl.

Mocht je nog vragen hebben over de inhoud van de functie, dan kan je altijd contact opnemen met Ellie de Voogd van der Straaten op 070-3658958.

Voor alle recruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld.