Hoe ga je als MKB bedrijf om met de rol van een Security Officer, AVG en veiligheidslekken? Laat je de taken van een Security Officer intern uitvoeren of ga je dit uitbesteden? Wat is eigenlijk het belang van een Security Officer? En is het nuttig om je te verzekeren tegen cybercrime? Dit en meer komt aan bod in het webinar van afgelopen donderdag 3 februari.

Wil jij als MKB bedrijf ook meer weten over informatiebeveiliging en wat daarbij komt kijken? Bekijk dan het webinar van afgelopen donderdag 3 februari 2022 over Cyber Security! 

​Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar komen meerdere sprekers die werkzaam zijn binnen verschillende disciplines van informatiebeveiliging aan het woord.  Zo spreken we met Frank Busch (directeur WintelligeNT) die de technische kanten van infomatiebeveiliging belicht. We spreken met Ernst-Jan Zwijnenberg ( Interim Information Security/Privacy Officer) over Security Officers binnen het MKB. Tot slot schuift Thom Hesseling (directeur van de Adviesgroep Van der Roest) aan, die ons alles kan vertellen over het verzekeren van je bedrijfsinformatie.  Wat houdt zo’n verzekering in en waar beschermt het je tegen? Hoe werkt dit in de praktijk?

Door wie?

​Het gesprek wordt geleid door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT).  Met zijn bevlogenheid en passie voor ICT stelt hij juist die vragen over informatiebeveiliging waar elke MKB-er mee worstelt.

Gastsprekers

Frank Busch is de algemeen directeur van WintelligeNT. Als directeur van een full service IT dienstverlener heeft Frank dagelijks te maken met de technische aspecten van security bij MKB-ers. Hij kan ons dan ook alles vertellen over waar je als MKB-er op moet letten met betrekking tot informatiebeveiliging.

Ernst-Jan Zwijnenberg  is Interim Information Security/Privacy Officer. Hij adviseert en helpt organisaties om informatiebeveiliging en privacy op te zetten, te implementeren en te borgen binnen hun bedrijfsprocessen.  Zijn motto luidt: Informatiebeveiliging is geen product of dienst maar een continue proces.  Tijdens dit webinar weet Ernst-Jan met zijn expertise en passie voor informatiebeveiliging op boeiende wijze te informeren én inspireren om zelf met informatiebeveiliging aan de slag te gaan.

Thom Hesseling is directeur van de Adviesgroep Van der Roest. Thom is gespecialsieerd in verzekeringen en kan ons tijdens het webinar alles vertellen over het verzekeren van je IT omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Wat zou je wel of juist niet moeten verzekeren en waarom?

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur Heiper ICT

Ernst-Jan Zwijnenberg
Interim Information Security Officer

Thom Hesseling
Directeur Adviesgroep Van der Roest

Frank Busch
Algemeen directeur WintelligeNT

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor alle MKB organisaties die hun informatiebeveiliging naar een hoger niveau willen tillen.  

Terugkijken?

Heb je het webinar gemist? Geen probleem! Het webinar is nu terug te kijken via ons YouTube kanaal.