WintelligeNT maakt IT kinderlijk eenvoudig!

Holland Kinderopvang is van oudsher een familiebedrijf, opgericht 28 jaar geleden. Het begon allemaal met één kinderdagverblijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot één kinderdagverblijf en drie BSO’s. Allemaal gecentreerd in en om de binnenstad van Delft.

We noemen het een familiebedrijf, omdat het is opgericht door Olaf Holland, de vader van Anne-Marieke. Anne-Marieke, die het bedrijf inmiddels 4 jaar geleden heeft overgenomen, werkt er nu samen met  onder  andere haar moeder en tante.

Hoe komt een kinderopvang bij een IT solution provider als WintelligeNT terecht?

De oorsprong van onze samenwerking gaat eigenlijk al heel lang terug. Toen de kinderopvang werd opgericht was er namelijk al een link met Frank (directeur WintelligeNT). De samenwerking is vanaf het begin af aan gebleven en wordt eigenlijk alleen maar intensiever.

WintelligeNT denkt écht met ons mee

Samen met WintelligeNT zijn we steeds meer IT aspecten aan het professionaliseren. Zo werken we nu met VOIP telefonie en zijn we bezig om met tablets te gaan werken. Ook zijn we bezig om het Wifi netwerk te verbeteren of zelfs over te gaan op glasvezel. Allemaal zaken waar WintelligeNT ons uitstekend bij adviseert en écht met ons meedenkt.

Wij zijn een kleine organisatie met slechts twee vaste werkplekken en voor de rest laptops. We werken via een Citrix server en hebben een eigen omgeving, populair gezegd een Private Cloud. Op deze manier kunnen we in een centrale gedeelde mappenstructuur werken zodat we in dezelfde versie van een document kunnen werken en niet met tientallen versies van een document zitten, verspreid over verschillende plekken.

Bij WintelligeNT ben je geen nummer

We zijn heel erg tevreden over WintelligeNT. Bij WintelligeNT ben je geen nummer, maar ze kennen je en als je belt weten ze dan ook wie je bent en waar je het over hebt. Ze helpen je dan ook vlot weer op weg. We kopen ook onze hardware in via WintelligeNT zodat WintelligeNT ons enige aanspreekpunt is voor ICT service, dat vinden we erg prettig.

Onze samenwerking wordt steeds intensiever. WintelligeNT biedt veel mogelijkheden op IT gebied, ze adviseren en denken echt met je mee. Met name het persoonlijke contact en de  korte lijnen zijn erg prettig. Kortom wij zijn erg tevreden over de samenwerking met WintelligeNT!

Klantquote

“WintelligeNT staat voor persoonlijk contact en korte lijnen!”

Anne-Marieke van Rijn-Holland, directeur Holland Kinderopvang

Logo Holland Kinderopvang