WintelligeNT groeit en denkt met ons mee!GLOBE Group Logo_1

Globe Group is een bedrijf dat zich bezig houdt met o.a. het ontwerpen, produceren, adviseren en verkopen van luchtmotoren, gasboosters, hoge druk testpompen en systemen. Vanaf het moment dat het bedrijf nog in de kinderschoenen stond is WintelligeNT al betrokken bij de ICT gerelateerde onderdelen, zoals de werkplekken. Dat is toch zeker al bijna 20 jaar!

Klantquote:

“Het fijne aan WintelligeNT is dat ze elke keer blijven meedenken wat er veranderd kan worden. Ook nieuwe ontwikkelingen op IT gebied worden direct meegenomen in de nieuwe plannen. Zo ook op het gebied van security. Dat geeft ons vertrouwen dat wij ons kunnen focussen op onze eigen business en ons niet druk hoeven te maken over de IT”.

Werkplekken in de Cloud

WintelligeNT verzorgt voor ons de werkplekken in de Cloud. WintelligeNT regelt hierbij alles, dus van hardware tot software tot beveiliging. Het is een totale ontzorging. Hier hebben wij dus zelf geen omkijken meer naar. De lijnen zijn kort en problemen worden snel verholpen. We zijn overigens als een van de eersten overgegaan op werkplekken in de Cloud en werken nu al 8 tot 10 jaar in de Cloud. Ook hierbij liep WintelligeNT voorop. Het adapteren van nieuwe ontwikkelingen sluit goed aan bij ons als bedrijf; wij zijn ook continu aan het innoveren.

Mooie momenten

Als ik aan WintelligeNT denk dan denk ik, naast de professionele service, toch ook wel aan de jaarlijkse rally met de mooie oldtimers. Deze rally wordt zeer gewaardeerd!

Goed geholpen

Acht à negen maanden geleden hebben we een Amerikaans product groep overgekocht. Dat was voor ons een grote verandering en WintelligeNT heeft ons hier ook weer uitstekend bij geholpen. WintelligeNT heeft voldoende kennis in huis om op alle vlakken te kunnen helpen. Zo lijken ze het vaak nog beter te weten dan de consultants. Bijvoorbeeld bij ons ERP pakket (SAP) kan WintelligeNT heel goed uitleggen hoe het werkt en hoe dit het beste ingericht kan worden.

Typisch WintelligeNT

Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. Ze kennen Globe echt, weten waar je het over hebt en hebben daardoor aan twee woorden genoeg. Daarnaast is de manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!

Sebastiaan Dekker, Managing Director at GLOBE Group.

Bedrijfspand GLOBE Group