De gevolgen van de groei in kaart

Bureau Karin de Lange bv (Den Haag) heeft sinds de oprichting in 1990 een imponerende groei doorgemaakt; van de onderneming van één freelance journaliste tot een allround communicatiebureau, dat in de branche een vooraanstaande plaats inneemt. Maar sommige uitgangspunten veranderen nooit. Deadlines beheersen de dagelijkse activiteit. Bladen, brochures en jaarverslagen moeten naar de drukker en websites in de lucht blijven. In een dergelijke ambiance spelen computers een cruciale rol. WintelligeNT assisteert daarin al bijna tien jaar. Directeur Karin de Lange: “Dat we in al die jaren nooit naar een andere club hebben uitgekeken, zegt eigenlijk al genoeg”.

Klantquote: “Als bladenmakers werkten wij met Apple, en daarmee had WintelligeNT weinig ervaring. Maar Frank en zijn team hebben desondanks hun uiterste best gedaan ons van dienst te zijn, onder meer door speciaal voor ons Apple-specialisten in te huren.”

Onmiddellijke hulp

In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan. Goed gezien; voor een journalistiek geörienteerd bedrijf zijn de werkstations, de e-mail en het internet levensaderen. Storingen betekenen voor ons een regelrechte ramp. In zulke gevallen kunnen we op onmiddellijke hulp van WintelligeNT vertrouwen.

Kleinere tekortkomingen slaan we op in een centraal bestand; tijdens een wekelijks bezoek van een systeembeheerder van WintelligeNT worden die zaken uit de wereld geholpen. Kort geleden hebben we de overstap gemaakt van Apple naar Windows. Onder regie van WintelligeNT. Het is allemaal snel en probleemloos gegaan en wij kunnen weer jaren verder met een state-of-the-art configuratie.

Even stilstaan

Ik denk dat wij voor WintelligeNT een lastige klant zijn. Wij hebben uit hoofde van ons vak altijd haast en zijn geneigd te roepen: niet te lang nadenken, los onze problemen maar op! WintelligeNT is geen solution provider die bliksemsnel wat programma’s uit de kast trekt. Dergelijke IT-partners zijn er genoeg en het is maar de vraag of het de goede zijn. Even stilstaan en vooruit denken levert op de lange termijn meer op. Zouden wij misschien ook vaker moeten doen. Maar ja, die deadlines …”