Afgelopen maart is Jamie Kramer ons WintelliTeam komen versterken. Jamie past perfect in ons team. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van Hardware Support, hij werkte bij één van de grootste serviceorganisaties van Nederland. Hij was toen vooral in het veld werkzaam. Wij vermoeden dat hij in ongeveer alle grotere Datacentra in Nederland is geweest. Hij heeft ook op de Servicedesk gewerkt bij grote Amerikaanse bedrijven en brengt dus flink wat ervaring mee.

Naast al zijn ervaring heeft hij tevens een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Combineer daar de Haagsche nuchterheid bij, de rust die hij uitstraalt en goede contactuele eigenschappen en je hebt een match. Jamie werkt bij ons niet alleen in het veld maar ook op kantoor binnen ons compacte team. Hij heeft hierdoor een breder zicht op het totale pakket aan ICT dienstverlening. Jamie wil zich niet alleen op het gebied van Networking verder ontwikkelen maar juist ook op het gebied van het werken in de Cloud.

Naast zijn werk houdt Jamie van sleutelen aan auto’s (waaronder een bijzondere SAAB), vissen en uiteraard van zijn gezin! Top dat je erbij bent gekomen Jamie, welkom!