Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Al meer dan 25 jaar leveren wij de beste netwerkbeheer services aan vele (zakelijke) organisaties voor een efficiënte infrastructuur 

Ik wil een audit van
mijn IT-infastructuur

WintelligeNT netwerkbeheer

Als u een eigen onderneming heeft dan kunt u niet zonder een betrouwbaar en vloeiend computernetwerk. Dit lijkt misschien van zelfsprekend maar de noodzaak hiervan wordt pas echt duidelijk als u geen verbinding meer heeft. U wilt ook niets meer dan dat een netwerkbeheerder uw computernetwerk in de gaten houdt, terwijl u zich bezighoudt met uw dagelijkse werkzaamheden.

WintelligeNT is gespecialiseerd in netwerkbeheer en kan u datgene bieden waar u naar opzoek bent: een always-on connectivity. Wij kunnen u volledig ontzorgen door uw IT-omgeving in te richten met de meest moderne servers, werkstations, netwerkapparatuur en bekabeling. Zo heeft WintelligeNT kennis van het inrichten en monitoren van computernetwerken in grote omgevingen, het splitsen van verschillende wifi netwerken in gastnetwerken en bedrijfsnetwerken en het optimaliseren van de snelheid.

Meest moderne hardware
Proactieve support en beheer
Eén centraal aanspreekpunt

Een netwerkomgeving die staat als een huis

Een netwerkomgeving die altijd werkt en uw business laat excelleren. Dat is ons doel als u kiest om met ons samen te werken. Laat u volledig ontzorgen door uw omgeving in te laten richten met de meest moderne hardware op maat. Ervaar de waarde van een solide computernetwerk zonder hier zelf aandacht aan te hoeven besteden.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Een netwerkbeheeroplossing op maat
 • Alleen de meest moderne hardware
 • Proactieve support en beheer van uw IT-infastructuur
 • Een turkney solution die direct implementeerbaar is
 • Eén centraal aanspreekpunt voor uw IT-vraagstukken

Ik wil mijn netwerkbeheer uitbesteden

Hoe werkt het?

1. Afspraak

Tijdens de afspraak bespreken we waar uw IT-uitdagingen liggen en wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van netwerkbeheer.

2. Op maat oplossing

Op basis van de uitkomsten van het gesprek gaan we aan de slag met een op maat gemaakte computernetwerkoplossing voor uw bedrijf.

3. Implementatie

Nadat de netwerkoplossing een aantal keer succesvol is getest, is het tijd voor de implementatie. Daarna kunt u genieten van het meest betrouwbare en snelste netwerk.

4. Fulltime support

Na een succesvolle implementatie bieden wij fulltime support aan, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren blijft werken.

De vier grote voordelen van netwerkbeheer bij WintelligeNT

De meest moderne hardware

Meest moderne hardware

Goede hardware is erg belangrijk voor een stabiele netwerkomgeving. WintelligeNT voorziet u daarom van de meest moderne servers, switches, routers en bekabeling. Voor grotere en complexe bekabelingsprojecten werken wij met partners uit de installatiebranche.

Aan het begin van het traject, geven wij advies over wat nodig is om uw netwerkomgeving uit te breiden of uw oude hardware te vervangen omdat deze niet meer voldoet. Uiteraard bieden wij alleen goede hardware aan waar wij ervaring mee hebben en welke afkomstig is van onze vertrouwde partners.

Proactieve support en onderhoud

Proactieve support en onderhoud

Onze specialisten houden uw netwerksystemen dagelijks in de gaten met slimme en voorspellende software, zodat vervelende verassingen direct opgelost kunnen worden en uw IT infrastructuur optimaal blijft functioneren. Bovendien weet u bij ons altijd op welke kosten u kunt rekenen door ons agile ticket- en supportsysteem. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Op de langer termijn, zorgen wij er ook voor dat uw systemen vervangen of geüpdatet worden. Net als de meeste IT-componenten, heeft een netwerksysteem namelijk ook een bepaalde levensduur. Samen zoeken we naar een geschikte oplossing om uw netwerksysteem optimaal te laten blijven presteren.

Turnkey Solution

Turnkey solution

Door onze turnkey netwerkbeheer oplossing is uw IT infrastructuur binnen no time aangesloten op het internet. Maak gebruik van veilige toegang tot uw hybride (en Cloud) netwerken door het inzetten van onze moderne en optimaal beveiligde netwerkbeheerdienst.

WintelligeNT implementeert en beheert alle geleverde hardware die onmisbaar zijn om de toenemende Cloud services en het ‘Connectivity’ belang naadloos met de moderne werkplek te laten functioneren.

Eén centraal aanspreekpunt

Eén centraal aanspreekpunt

Uiteraard doet een goede netwerkbeheerder meer dan alleen het beheren van uw netwerkomgeving. De partij moet namelijk ook dagelijks klaarstaan voor de organisatie die afhankelijk is van de IT-omgeving. Niets is dan ook vervelender als u niet zo snel mogelijk geholpen kan worden als u een vraag heeft.

Daarom werkt WintelligeNT met een centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo kunnen we snel schakelen en u snel helpen als u een probleem ervaart.

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elke bedrijfssituatie anders is en de kosten van een netwerkbeheeroplossing daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze netwerkbeheeroplossing? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw netwerkbeheer wensen.

Gratis offerte aanvragen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

LET’S TALK WintelligeNT