Dedicated IT Solution

Dedicated IT Solutions

Een op maat gemaakte digitale innovatie voor het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

Ik wil mijn bedrijfsprocessen
optimaliseren

WintelligeNT Dedicated IT Solutions

Hoe zou u uw IT-processen beschrijven? Is uw organisatie al volledig geautomatiseerd of staat dit nog in de kinderschoenen.. Misschien is uw IT-infrastructuur al dusdanig geoptimaliseerd waardoor u vooral bezig bent met de totale eigendomskosten zo laag mogelijk te houden.

Of wellicht bent u opzoek naar een meer specialistische IT-oplossing voor het optimaal verbinden van Business en IT? In welke fase uw bedrijf zich dan ook bevindt, WintelligeNT biedt een geschikte IT-oplossing:

Fase 1: IT automatisering
Fase 2: IT automatisering professionalisatie
Fase 3: Professioneel uitgerust en voorbereid
Fase 4: IT meer dan professioneel
Fase 5: IT als specialisme

Direct beginnen met hosted VoIP?

Begin vandaag nog met het optimaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen, bereidt uw organisatie voor op de toekomst. Afhankelijk van uw IT-fase, ontwerpen wij een op maat oplossing voor uw organisatie.


Voorbeelden van wat u krijgt in dit traject:
 • Een IT-scan van uw organisatie waaruit advies komt over de inrichting van uw IT-systemen
 • Optimalisering en automatisering van uw bedrijfprocessen en -systemen
 • Beheer en service volgens een vast tarief
 • De mogelijkheid tot de implementatie van Cloud oplossingen
 • Advies en implementatie over hoe Business en IT optimaal te verbinden
 • 24/7 toewijding en service van Wintelligent

Ik wil vandaag starten met
een op maat oplossing

Hoe WintelligeNT werkt

1. Afspraak

Tijdens de afspraak bespreken we waar uw IT-uitdagingen liggen en wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van automatisering en IT.

2. Op maat oplossing

Op basis van de uitkomsten van het gesprek gaan we aan de slag met het ontwerpen van een op maat IT-oplossing voor uw bedrijf.

3. Implementatie

We gaan aan de slag met de implementatie van de IT-oplossing en houden nauw contact over revisies en de oplevering.

4. Fulltime support

Na een succesvolle implementatie bieden wij fulltime support aan, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren blijft werken.

In welke IT fase zit uw bedrijf?

Dedicated IT Solution
 • Fase 1: IT automatisering

  Uw bedrijf heeft een goede start gemaakt. Het staat stevig op z’n pootjes. Maar in de hectiek van de groei is er weinig tijd geweest om de automatisering van processen echt goed te stroomlijnen. De bedrijfsmatige processen zijn afhankelijk van computers en printers van diverse modellen met verschillende leeftijd en zijn niet allemaal up-to-date. Ook gebruikt u een pc als server en uw bestanden staan in de Cloud maar synchroniseren slecht. En hoe staat het daardoor met de beveiliging? U blijkt nu een werkend, maar riskant systeem in huis te hebben.

  Met deze ontdekking bent u in de eerste fase beland van de verdere ontwikkeling van IT automatisering. Hier kan WintelligeNT in actie komen. Wij werken uw pc’s bij of vervangen deze als dit niet meer economisch verantwoord is. Dit geldt ook voor de (Inter)netwerkvoorzieningen en de standaard Microsoft software (Windows en Office), stabiliteit is een vereiste. Wij blijven vervolgens het beheer van uw IT middelen verzorgen tegen een vaste, lage prijs. U krijgt daar echter nog iets bijgeleverd, namelijk onze toewijding en service.

  Daarmee is de eerste fase in feite afgerond. U kunt besluiten het bij deze nieuwe, stabiele situatie te laten. Maar als uw bedrijf zich verder ontwikkelt, zal uw automatisering vanzelf in de tweede fase komen. Leest u daarvoor vooral verder.

  Ik wil starten met IT automatisering

 • Fase 2: IT automatisering professionalisatie

  Op de grens van IT-professionalisme, zo kunnen we fase 2 ook noemen. Er zijn in de loop der tijd heel wat verbeteringen aangebracht. Medewerkers kunnen de bedrijfsinformatie mee naar huis nemen en per e-mail in contact blijven met het hoofdkwartier, terwijl ze thuis of op locatie werken. Maar de groei van het bedrijf dreigt de capaciteit en conformiteit te overstijgen. Niet dat u daar onmiddellijk last van hebt. Maar in een verloren ogenblik denkt u: Is er nog wel voldoende zicht op de e-mail? Wat is nu ook alweer het meest bijgewerkte document, en hoeveel versies daarvan heb ik eigenlijk waar opgeslagen? Wordt het geen tijd voor een centrale plek? En hoe zit het met de back-up van de bedrijfsgegevens?

  WintelligeNT kan uw bedrijf in deze fase het zetje geven om door te stoten naar meer professionele automatisering. Om te beginnen nemen wij de processen onder de loep en zou het kunnen zijn dat er een ‘hybride’ model wordt aangeboden. Wat kan er nog naar de Cloud, is het allemaal wel overzichtelijk of zijn er juist zaken welke juist niet in de Cloud horen vanwege regelgeving of budget. Want Cloud is echt niet altijd goedkoop en het is vaak lastig om ‘terug te gaan naar vorige versies’. Hoe zit het dan met backups, archivering en het optimaal veilig samenwerken.

  Met het samengestelde raamwerk houdt u overzicht in versies, kunt u gezamenlijk werken aan documenten, bijblijven op afstand en vooral ook veilig werken. Daarnaast leveren wij u en voorzien wij in het onderhoud van dit systeem.

  Ik wil mijn IT-omgeving verder
  automatiseren

 • Fase 3: Professioneel uitgerust en voorbereid

  Voor veel kleine tot middelgrote bedrijven is fase 3 het eindstadium. Medewerkers kunnen in principe overal werken, terwijl ze in verbinding blijven met het ‘hoofdkwartier’. Maar de situatie doet soms denken aan een fraaie auto. Het navigatiesysteem brengt u feilloos naar uw bestemming, maar ziet het wegennet er volgend jaar nog hetzelfde uit? Anders gezegd: het is tijd om u voor te bereiden op de toekomst. Zeker als er, om maar wat te noemen, nieuwe vestigingen worden geopend. Wat u eigenlijk wilt, is een gestroomlijnde oplossing en IT-beheer dat de tand des tijds weerstaat. En dat kan.

  Voorbereid zijn op de toekomst betekent in onze visie dat je er al mee verbonden bent. Dat vraagt om een “always-on” server-gebaseerde IT-infrastructuur waarbij de meeste verwerkingskracht is gecentraliseerd op één plek. En houdt dan de werkplek van de gebruikers zo onderhoudsarm als mogelijk door bijvoorbeeld terminals in te zetten. Deze totaaloplossing resulteert in een verrassend lage TCO (Total Cost of Ownership) waarbij het samenspel van zowel desktop- als server- als softwarevirtualisatie een rol kunnen gaan spelen. Afhankelijk van de ontwikkeling van uw bedrijf kan dit in onderdelen gefaseerd worden ingevoerd.

  Ik wil starten met mijn IT-infrastructuur
  voorbereiden op de toekomst

 • Fase 4: IT meer dan professioneel

  In dit stadium zijn de effectiviteit en beheersbaarheid van de IT min of meer vanzelfsprekend; de tijd van dagelijks beheer is allang voorbij. Het is nu ook duidelijk dat het IT-beheer binnen het bedrijf geen ‘bijbaantje’ meer is.  Toch is er nog wel degelijk werk aan de winkel. Certificaties en Service levels gaan een grote rol spelen en ad hoc oplossingen dienen tot het verleden te behoren. Het gaat nu om het in stand houden van een kwalitatief hoogstaande IT-omgeving, met de mogelijkheid van een vinger aan de pols. U stelt daarbij hoge eisen, die ook nog eens financieel beheersbaar moeten zijn.

  Het kernwoord is hier “benchmarking” waarbij uitbesteding een optie kan zijn. Die voor u leidt tot een helder overzicht van de kosten, uit te drukken in een vast bedrag per werkplek per jaar. Heeft u daar weleens aan gedacht? Weet u eigenlijk wel wat de bedragen zijn en waar ze te vinden? En hoe verhouden deze zich dan met een ASP, SaaS of welk Managed Services contract dan ook?

  WintelligeNT geeft inzicht. En zeker niet vrijblijvend… doordat wij ook de zaken kunnen uitvoeren die wij adviseren nemen wij hierin verantwoordelijkheid. Kortom, “we eat our own food” en ja, we zijn zeer gezond!

  Ik wil mijn IT-omgeving
  optimaal optimaliseren

 • Fase 5: IT als specialisme

  In deze fase heeft u al heel wat moeilijkheden overwonnen. Sterker nog: uw bedrijf heeft een fulltime IT-manager met een intern of extern team. Dat is niet iemand die dagelijks brandjes blust: integendeel. De totale beheersing is uitstekend. Maar het bedrijf en de mogelijkheden blijven niet stilstaan, en van u als IT-manager wordt verwacht dat u iedere ontwikkeling professioneel ondersteunt en begeleidt. Dat levert verrassende vragen op. Hoe zat het ook alweer met onze TCO? Welke slimme oplossingen kunnen we hiervoor inzetten? Maar ook, hoe zit het met onze Business Continuity? En wat te doen als het bedrijf in economisch slecht weer komt? Wat is dan van vitaal belang?

  U koppelt hiermee de “Business” aan “IT”. En zo hoort het ook. IT-beleid kan niet het stiefkindje zijn van Finance of het geld-hongerige kindje van een goedwillend management team. Het is onvermijdelijk dat elke organisatie haar eigen IT-beleid verdient. Indien u of uw team dit niet serieus neemt dan zal de IT-effectiviteit altijd in onbalans blijven gekoppeld aan een enorme starheid.

  WintelligeNT helpt u knelpunten op te lossen. Of zich dit nu op operationeel gebied of management niveau afspeelt. Met oplossingen waar wij persoonlijk voor staan…

  Ik wil een op maat oplossing voor
  mijn complexe IT-vraagstuk

Dedicated IT Solution op maat

IT automation

Voor organisatie die beginnen met IT automatisering

Maak een start met het automatiseren en stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen voor een nieuwe en stabiele bedrijfssituatie.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Bijwerken of vervangen huidige pc’s
 • Bijwerken of vervangen van de (inter)netwerkvoorzieningen 
 • Bijwerken of vervangen Microsoft software
 • Beheer van IT middelen volgens een vaste en lage prijs
 • De toewijding en service van WintelligeNT

Start met optimaliseren

Cloud Diensten

Voor organisaties die hun IT verder willen laten automatiseren

Laat een samengesteld IT raamwerk maken en houdt meer overzicht in versies en werk gezamenlijk op afstand.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Een op maat gemaakt hybride model
 • Overheveling van documenten en gegevens naar de Cloud  
 • Veilig en gezamenlijk werken op afstand
 • Toegankelijk back-ups van bedrijfsgegevens
 • De toewijding en service van WintelligeNT

Start met optimaliseren

IT voorbereiden toekomst

Voor bedrijven die future-proof willen worden

Bereid uw organisatie voor op de toekomst door een “always-on” server-gebaseerde IT-infrastructuur met alles centraal op één plek.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Een “always-on” server-gebaseerde IT-infrastructuur met alles op één plek
 • Inzet van terminals  
 • Samenspel van desktop- als server – en softwarevirtualisatie voor een lage TCO
 • De toewijding en service van WintelligeNT

Start met optimaliseren

IT optimaliseren

Voor bedrijven met complexe IT-vraagstukken

Het in stand houden en optimaliseren van uw kwalitatief hoogstaande IT-omgeving gefocust op TCO en Business Continuity.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Helder overzicht van de kosten op basis van IT benchmarking
 • Kosten efficiëntie m.b.t. alle Managed Services zoals ASP of SaaS
 • Advies en implementatie over hoe Business en IT optimaal te verbinden
 • De toewijding en service van WintelligeNT

Start met optimaliseren

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elk IT-vraagstuk anders is en de kosten van een Dedicated IT Soltution daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze Dedicated IT Solutions? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-vraagstuk(ken).

Gratis offerte aanvragen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

LET’S TALK WintelligeNT