Hosted VoIP

Hosted VoIP

Altijd en overal communiceren op een kostenefficiënte en betrouwbare manier, met de beste Hosted VoIP, van WintelligeNT en Telador.

Start vandaag nog

WintelligeNT hosted VoIP

Hosted VoIP staat voor Voice over IP, bellen via het internet via een host. De hosted VoIP van WintelligeNT biedt een excellente oplossing voor telefonie. Voordelen zoals gebruikersvriendelijkheid, veiligste communicatieplatform, schaalbaarheid, integratie en geweldige geluidskwaliteit zijn er hier enkele van.

De hosted VoIP van WintelligeNT is bovenal zeer makkelijk te bedienen en biedt vele functionaliteiten zoals keuzemenu’s, openingstijden, wachtrijen en de mogelijkheid tot koppeling met andere systemen. U kunt de hosted VoIP precies naar uw wensen inrichten.

Gebruikersvriendelijkheid en flexibiliteit
Veiligste communicatieplatform
Geweldige geluidskwaliteit

Direct beginnen met hosted VoIP?

Begin vandaag nog met vaste telefonie via het internet, een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Onze hosted VoIP oplossingen worden volledig op maat gemaakt op basis van uw wensen.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Een telefonische oplossing op maat
 • Een zeer gebruikersvriendelijk belplan met bestuurbare app
 • De volledige controle over uw telefonie 
 • Alles centraal op één plek
 • De mogelijkheid tot koppeling met andere systemen
 • Bellen vanuit huis met het algemene bedrijfsnummer

Ik wil starten met hosted VoIP

Hoe werkt het?

1. Afspraak

Tijdens de afspraak bespreken we waar uw IT-uitdagingen liggen en wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van bereikbaarheid.

2. Op maat oplossing

Op basis van de uitkomsten van het gesprek gaan we aan de slag met een op maat gemaakte telefonische oplossing voor uw bedrijf.

3. Implementatie

Nadat de telefonische oplossing een aantal keer succesvol is getest, is het tijd voor de implementatie. Daarna kunt nu genieten van de beste telefonie.

4. Fulltime support

Na een succesvolle implementatie bieden wij fulltime support aan, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren blijft werken.

De vier grote voordelen van WintelligeNT hosted VoIP

Bel plan

Zeer gebruikersvriendelijk belplan

Door middel van het eenvoudige belplan, bent u binnen enkele minuten aangesloten op het WintelligeNT netwerkplatform, welke zeer eenvoudig te bedienen is.

Alle gewenste functies kunnen in één handomdraai aangepast worden door middel van een simpel drag and drop systeem. Bepaal zelf wanneer en hoe u bereikbaar wilt zijn.

Bestuurbare app

De bestuurbare app

Met de mobiele app die wij aanbieden bij het belplan bent u nog beter bereikbaar. Met de app is het mogelijk de telefooncentrale op verschillende manieren te bedienen. Wilt u bijvoorbeeld doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer instellen of alleen bereikbaar zijn via de mobiele telefoon? Geen probleem, wij geven u de volledige controle over uw telefonie.

Ook bent u vanuit huis makkelijk bereikbaar via het algemene bedrijfsnummer.

Hosted VoIP
Geen verbinding

Hosted VoIP zonder internet

Zelfs zonder internet kunt u gebruik maken van de hosted VoIP. Zonder internetverbinding schakelt de hosted VoIP namelijk gewoon door naar een ander (mobiel)nummer. U kunt ook kiezen voor een tweede internetverbinding, dit biedt nog meer zekerheid voor het altijd online blijven.

api

Volledig open API

De hosted Voip kan met vrijwel elk CRM pakket verbonden worden door de volledig open API. Hierdoor is het mogelijk om de telefonie te intergreren in elk systeem waardoor u nog efficiënter kunt werken. Het platform van Telador biedt uitgebreide documentatie over hoe de koppeling te maken.

Prijzen

Iedere bedrijfssituatie is anders en dat betekent dus ook dat geen telefonische oplossing hetzelfde is. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw telefonische oplossing? Bel naar +31 (0) 70 3658 958 of stuur een bericht via contact.

 

Hieronder geven wij een aantal prijsindicaties,
afhankelijk van uw type bedrijf:
maandelijke kosten zelfstandigen (1 persoon)
13

De maandelijkse kosten van telefonie beginnen vanaf 19,50 euro per maand. Hiervoor krijgt u de beschikking over WintelligeNT netwerkplatform, één telefoonnumer en één gebruikersaccount voor de mobiele app.

Contact opnemen
maandelijke kosten MKB (15 personen)
90

Circa 15 medewerkers met allemaal een eigen telefoonnummer en toestel. Vijf medewerkers moeten ook mobiel kunnen uitbellen met het zakelijke nummer. Ook bieden wij de mogelijkheid om inkomend verkeer via een keuzemenu door te verwijzen naar de juiste persoon.

Contact opnemen
Maandelijkse kosten grote organisatie (30 personen)
140

Beheer van een eigen telefooncentrale via een op maat gemaakte oplossing met minimaal vijf gesprekskanalen. Allemaal bereikbaar onder één nummer.

Contact opnemen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

LET’S TALK WintelligeNT