Hard- & Software leasing

Hard- & Software leasing

WintelligeNT levert de leasing en installatie van A-kwaliteit bedrijfsspecifieke Hard- & Software

Ik wil weten welke Hard-
& Software ik nodig heb

WintelligeNT Hard- & Software leasing

Wij begrijpen dat u de beste IT-apparatuur nodig heeft om uw bedrijf optimaal te laten functioneren. U heeft devices nodig zoals laptops, desktops en servers maar ook software zoals Office 365 en een besturingssysteem van bijvoorbeeld Microsoft. U kunt ervoor kiezen deze te kopen maar dit is natuurlijk een flinke investering en de onderhouds- en beheerkosten kunnen tevens hoog oplopen. Maar wat nou als dit helemaal niet hoeft? WintelligeNT biedt de oplossing: Bij ons kunt u namelijk Hard- & Software leasen tegen een vast tarief per maand.

In al onze leasepakketen zijn onderhoud en beheer ingegrepen. Ook zijn alle installatiekosten in de leaseoplossing ondergebracht. Heeft u nog geen idee wat voor Soft- & Hardware u nodig heeft? WintelligeNT staat voor u klaar om uitgebreid advies te verschaffen over een geschikt leasingspakket. WintelligeNT is partner van diverse grote leveranciers welke A-kwaliteit Hard- & Software leveren. Hierdoor bent u er zeker van dat wij alleen met de beste en meest moderne Hard- & Software werken. Door samen te werken met ons zullen uw bedrijfsprestaties ongetwijfeld verbeteren.

Hard- & Software van A-kwaliteit
Proactieve support en beheer
Uitbreiding naar DaaS

Moderne Hard- & Software tegen een vast tarief per maand

De beste en meest moderne hard- & software voor het optimaliseren van uw bedrijfsprestaties. Geen onverwachte kosten maar een vast tarief per maand, met alle onderhouds- en beheerkosten inbegrepen. Wij helpen u graag met het uitkiezen van een geschikt leasepakket, afgestemd op uw bedrijfsprocessen.


Wat krijgt u in dit traject?
 • Hard- & Software van A-kwaliteit
 • Geen verborgen kosten, maar een vast tarief per maand.
 • Proactieve support en beheer van uw IT-infastructuur
 • Gedegen advies over uw leasepakket en IT-vraagstukken

Ik wil een leasepakket aflsluiten

Hoe werkt het?

1. Afspraak

Tijdens de afspraak bespreken we waar uw IT-uitdagingen liggen en welke hard- & software uw bedrijf nodig heeft.

2. Op maat leasingspakket

Op basis van de uitkomsten van het gesprek, maken we een op maat gemaakt leasepakket.

3. Implementatie

Na de ontwerpfase van het leasepakket, is het tijd voor de implementatie. Hierna kunt u genieten van de beste en meest moderne hard- & software.

4. Fulltime support

Na een succesvolle implementatie bieden wij fulltime support aan, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren blijft werken.

De vier grote voordelen van Hard- & Software leasing bij WintelligeNT

Leasing

Hard- & Software van A-kwaliteit

WintelligeNT werkt alleen samen met de meest gerenommeerde hard- & software provider in het IT-veld. Voorbeelden van onze partners zijn IBM, Microsoft, Lenovo en VMware. Hierdoor bent u er zeker van dat u werkt met de meest moderne technologieën die uw bedrijfsprestaties optimaliseren.

Tevens zijn onze specialisten erg goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het IT-veld. Mocht er dus een waardevol stuk technologie voor u op de markt komen, dan geven wij hier gedegen advies over. Een verandering in uw leasepakket gaat zeer gemakkelijk bij ons en brengt vaak geen extra kosten met zich mee voor u.

Proactieve support en onderhoud

Proactieve support en beheer

Onze specialisten houden uw netwerksystemen dagelijks in de gaten met slimme en voorspellende software, zodat vervelende verassingen direct opgelost kunnen worden en uw IT infrastructuur optimaal blijft functioneren. Bovendien weet u bij ons altijd op welke kosten u kunt rekenen door ons agile ticket- en supportsysteem. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan.

Op de langer termijn, zorgen wij er ook voor dat uw systemen vervangen of geüpdatet worden. Ons doel is om een duurzame samenwerking aan te gaan met u.

hardware leasing

Overstappen naar DaaS

Ook bieden wij de mogelijkheid om hard- & software te leasen op basis van een Device as a Service (DaaS)-constructie. Bij DaaS betaal je net als bij normale leasing van hardware alleen voor het gebruik van het device. Echter nemen wij met een Daas-constructie het device aan het einde van de contractlooptijd weer terug.

Voor veel bedrijven is DaaS een aantrekkelijke optie. Het biedt namelijk veel flexibiliteit; op- afschalen wordt makkelijk gemaakt. Bovendien liggen de kosten vaak lager in vergelijking met het aanschaffen of leasen van nieuwe hardware. Ook zijn alle devices te alle tijden up-to-date.

Schaling van hard- & software

Flexibiliteit en schaling

Flexibiliteit is het keyword in onze leasepakketen. Onze hard- & software is namelijk in staat mee te groeien, of juist mee te krimpen, met uw organisatie. U betaalt alleen waar u gebruik van maakt en onze specialisten staan altijd voor u klaar hierover te adviseren.

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elke bedrijfssituatie anders is en de kosten van hard- & software leasing daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze leasepakketen? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-wensen.

Gratis offerte aanvragen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

LET’S TALK WintelligeNT