Cloud oplossing

Cloud oplossingen

Snellere innovaties, flexibele resources en schaalvoordelen met Cloud Computing.

Ik wil een cloud oplossing
laten maken

De Cloud..

De Cloud, iedereen praat erover maar wat is het nou precies? Dat leggen we u graag uit: zoals u waarschijnlijk wel weet staan uw gegevens, software en bestanden ergens opgeslagen. Als u nog geen gebruik maakt van de Cloud, staan deze data vaak opgeslagen op uw computer of op een lokale server. Allemaal tastbare opslagplekken dus.

Als u gebruik gaat maken van de Cloud, gaat dit allemaal net iets anders. De Cloud is namelijk geen tastbare maar een virtuele opslagplek. De Cloud vervangt dus als het ware de functie van een lokale server of computer. Wanneer u bedrijf opslaat in de Cloud, bent u niet langer afhankelijk van een lokale server. Vanaf dat moment kunt u overal werken, vanaf waar dan ook, op elk moment en op elk device.

WintelligeNT biedt verschillende Cloud oplossingen aan zoals de Office 365 cloudwerkplek en een Citrix cloudwerkplek. Met onze Cloud oplossingen zorgen we ervoor dat al uw data en oplossingen veilig online worden gebracht. Bovendien bieden we ook een volledig virtuele Private server aan bij al onze Cloud oplossingen. Weten welke oplossing geschikt is voor u? Neem dan contact op.

Alle data veilig online
Expert in Office 365
Cloud oplossing op maat

Een Cloud oplossing laten maken?

Breng al uw data online door middel van een een online opslag, oftewel de Cloud.  Afhankelijk van uw benodigdheden, ontwerpen wij een op maat oplossing voor u.


Wat krijg ik in dit traject?
 • Een Cloud oplossing afgestemd op uw bedrijfssituatie
 • Keuze uit DaaS, SaaS, Daas en PaaS.
 • Beheer en service volgens een vast tarief
 • Een acceleratie in de digitalisering van uw organisatie
 • 24/7 toewijding en service van Wintelligent

Ik wil vandaag starten met
een op maat oplossing

Hoe werkt het?

1. Afspraak

Tijdens de afspraak bespreken we waar uw IT-uitdagingen liggen en waarom (of waarom niet) uw bedrijf gebruik zou moeten maken van een Cloud oplossing.

2. Op maat Cloud oplossing

Op basis van het gesprek gaan we aan de slag met een op maat Cloud oplossing voor uw bedrijf. Iedere IT-omgeving is uniek en vraagt daarom om een aandachtvolle en doordachte benadering.

3. Implementatie

Nadat de op maat gemaakte Cloud oplossing een aantal keer succesvol is getest, is het tijd voor de implementatie. Hierna kunt u genieten van een volledig gedigitaliseerde werkplek.

4. Fulltime support

Na een succesvolle implementatie bieden wij fulltime support aan, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren blijft werken. Dit realiseren wij door onze 24/7 support en agile ticketsysteem.

Een Cloud oplossing op maat gemaakt

WintelligeNT biedt verscheidene Cloud diensten aan. Ongetwijfeld zit hier ook een oplossing bij die geschikt is voor uw bedrijfssituatie.

Wanneer u op zoek bent naar een Cloud oplossing voor infrastructuur dan is de dienst “Infrastructure as a Service” wat voor u. Bent u op zoek naar een digitale werkplek? Dan is onze “Desktop as a Service” een geschikte oplossing voor u. Ook leveren wij Cloud diensten van derden aan, zoals Office 365.

Misschien heeft u werkelijk nog geen idee wat voor Cloud oplossing u nodig heeft? Maakt u zich niet druk; WintelligeNT kijkt vrijblijvend met u mee naar een geschikte oplossing. Tevens worden al onze oplossingen op maat gemaakt.

DaaS

Desktop as a service

Desktops as a Service (DaaS), levert veilig virtuele apps en desktops vanuit de Cloud naar elk apparaat of elke locatie naar keuze. Zo heeft uw personeel toegang tot deze service via het internet of een beveiligde applicatie die is gedownload naar een apparaat zoals een laptop, desktop, thin client of tablet.

De back-end virtuele desktopinfrastructuur (VDI) -infrastructuur, inclusief de virtuele machines waarop desktopbesturingssystemen worden uitgevoerd, wordt gehost door WintelligeNT. Wij leveren dus de VDI-implementatie, evenals het onderhoud, de beveiliging, upgrades, gegevensback-up en opslag. U als klant beheert de applicaties en desktopafbeeldingen.

DaaS is een goede keuze voor organisaties die een flexibele werkplek willen en niet willen investeren in hun eigen lokale VDI-oplossing.

IaaS

Infastructure as a Service

Infrastructure as a Service (IaaS) is een direct beschikbare computerinfrastructuur, geleverd en beheerd via het internet. Met IaaS vermijdt u de kosten en de lastigheden die gepaard gaan met het aanschaffen en beheren van uw eigen fysieke servers en andere datacenterinfrastructuren. Tevens kunt u omhoog en omlaag schalen op basis van uw behoeften, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

WintelligeNT biedt elke databron als een afzonderlijk serviceonderdeel aan, zodat u enkel een bepaald serviceonderdeel huurt voor zolang u het nodig heeft. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ons uw datacenterinfrastructuren te laten ontwikkelen, implementeren en beheren. Terwijl u uw eigen software (besturingssystemen, middleware en toepassingen) aanschaft, installeert configureert en beheert.

PaaS

Platform as a service

Platform as a Service (PaaS), is een complete ontwikkel- en implementatieomgeving in de Cloud. PaaS is ontworpen met als doel applicaties te ontwikkelen, te implementeren  en te beheren zonder de complexiteit van het bouwen en onderhouden van de infrastructuur die hier doorgaans mee samengaat.

Door gebruik te maken van PaaS vermijdt u dus de kosten en de complexiteit die gepaard gaan met het kopen en beheren van softwarelicenties, het bouwen van een ingewikkelde infrastructuur en andere resources. U beheert enkel de toepassingen en services die u zelf ontwikkelt en WintelligeNT regelt de rest. Investeren in dure servers, netwerk en besturingssystemen is verleden tijd. Deze IT-oplossing is flexibel genoeg om mee te kunnen groeien met uw bedrijf.

SaaS

Software as a service

Software as a Service (SaaS), maakt het mogelijk om via het internet verbinding te maken met toepassingen in de Cloud en deze te gebruiken. Voorbeelden zijn e-mail, agendafuncties en kantoorsoftware (zoals Microsoft Office 365).

De gehele onderliggende infrastructuur, middleware, toepassingssoftware en -gegevens bevinden zich in het datacenter van WintelligeNT. Met Software as a Service krijgt u overal en altijd toegang tot al uw zakelijke applicaties, die veilig opgeslagen zijn in onze private Cloud. Vergeet eenmalige licentiekosten of hoge investeringen voor beheer en onderhoud, dit is niet langer nodig. SaaS biedt een volledige softwareoplossing waarvoor u enkel betaalt voor hetgeen wat u gebruikt.

Drie belangrijke voordelen van onze Cloud diensten

Back-up

Veiligheid

De Cloud is een zeer veilige plek om uw data op te slaan. Bovendien heeft u via de digitale werkplek overal en altijd toegang tot uw bedrijfsbestanden en programma’s. Dit is ontzettend belangrijk voor organisaties die mobiel willen zijn en hun medewerkers van waar dan ook op de wereld willen laten werken. WintelligeNT biedt bedrijven een op maat gemaakte Cloud oplossing, inclusief volledig virtuele private servers. Ook is het mogelijk toch een server op locatie te krijgen met een hybride model.

Op maat IT-oplossing

Oplossing op maat 

Al onze IT-oplossingen worden afgestemd op uw bedrijfssituatie. Dit betekent dat er diverse mogelijkheden zijn voor support en het onderhoud van uw systemen. Op basis van uw behoeften, huidige IT-infrastructuur, budget, IT-kennis en bezetting kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Hardware

Expert in Office 365

Als u gebruik gaat maken van de Office 365 oplossing van WintelligeNT, krijgt iedere werknemer de mogelijkheid de laatste versie van Office, Skype en Sharepoint uit te kiezen. Hiermee wordt het aanschaffen en installeren van de software op uw eigen servers overbodig. Bovendien betaalt u enkel voor de Office 365 producten die u gebruikt. Deze zijn volledig afgestemd op uw bedrijf, aangezien u alleen licenties kiest die het beste past bij uw bedrijfsbelangen. Ook krijgt u de mogelijkheid om binnen uw organisatie per medewerker een specifiek abonnement te kiezen. Op deze manier krijgt elke medewerker wat hij of zij nodig heeft.

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elke bedrijfssituatie anders is en de kosten van een Cloud oplossing daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over onze Cloud oplossingen? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-infrastructuur.

Gratis offerte aanvragen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Geïnteresseerd in werken met WintelligeNT?

LET’S TALK WintelligeNT