Azure Stack HCI

Azure Stack HCI

hypergeconvergeerde infrastructuuroplossingen en Cloud Services waarmee u kunt voldoen aan de veranderende eisen van deze tijd.

Ik wil een expert spreken
over Azure Stack HCI

Azure Stack HCI: het nieuwe normaal op ICT gebied?

Nu bedrijven langzaamaan moeten wennen aan het nieuwe normaal, is er één ding duidelijk geworden: organisaties die snel kunnen schakelen om aan de wensen en verwachtingen van hun klanten te voldoen, zijn in staat om deze storm te doorstaan. Daarom biedt WintelligeNT nu nieuwe en geoptimaliseerde hypergeconvergeerde infrastructuuroplossingen en Cloud Services aan in de vorm van Azure Stack HCI. Met deze oplossing kunt u aan de veranderende eisen van deze tijd voldoen en een nieuw, slimmer en efficiënter normaal realiseren.

Azure Stack HCI is een ‘hypervconverged’ infrastructuur voor snellere implementaties, betere dataopslag en eenvoudigere opschaling. Het systeem wordt geleverd met de nieuwste en meest actuele beveiliging, uitstekende prestaties en functie-updates. Azure Stack HCI biedt de mogelijkheid om virtuele Windows- en Lenovo-machines te implementeren en deze uit te voeren in uw datacentrum of aan de rand, waarbij u gebruik maakt van uw eigen bedrijfsprocessen en tools.

Een preview van Azure Stack HCI

Bekijk deze video voor een introductie van Azure Stack HCI en ontdek hoe de integratie met Azure nieuwe mogelijkheden biedt voor uw on-premises HCI-technologie.

De vier voordelen van Azure Stack HCI

Simpelere IT

Vereenvoudigde hardware en management die samen servers, opslag en netwerken convergeren in één systeem.

Vermindert kosten

Door minder hardware (geen fysieke ruimte, stroom en koeling) en een efficiënter beheer én onderhoud via één aanspreekpunt.

Cloud innovatie

Azure Stack HCI zorgt voor snelle implementatie, eenvoudige schaalbaarheid en een beter beheer van IT processen.

Hybride vanuit het ontwerp

Virtuele programma’s en Azure-recources kunnen probleemloos naast elkaar draaien in de Azure Portal in uw nieuwe datacentrum.

IT Solution Provider

Wanneer heeft u Azure Stack HCI nodig?

 • Als u te maken heeft met pijnpunten zoals: meer proberen te doen met hetzelfde budget, meer opslag nodig hebben, het moderniseren van hardware en besturingssystemen, stijgende onderhouds- en ondersteuningskosten.
 • Als u al Microsoft-minded bent (Windows Server, SQL Server & Azure).
 • Als u Edge / ROBO-omgevingen en computerbehoeften heeft, bijv. retailers, academische instellingen, logistieke bedrijven.
 • Als u met SQL-workloads werkt en dit problemen geeft om uw gegevens op een effectieve manier te beheren.

.

Specificaties Azure Stack HCI

ThinkAgile MX met Azure Stack HCI

 • Gebouwd op ThinkSystem SR650 (2U, meer uitbreidingsslots) of SR630 (1U, compact) servers
 • Superieure prestaties met tot 2 x 2e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors en 3,0 TB RAM per knooppunt
 • Ononderbroken schaalbaar van 2 tot 16 softwaregedefinieerde knooppunten voor maximaal 3 petabyte (PB) opslag per cluster

Azure Stack HCI Lenovo

Geschikt voor:

 • Ondernemingen, middelgrote bedrijven en MKB’s
 • Scale-out opslag met S2D
 • Klanten met grotere workloads
 • Krachtige SQL-workloads, virtualisatie, cloud computing, virtuele desktop (VDI), bedrijfstoepassingen, big data, analyse

 

 

Starten met Azure Stack HCI

De realisatie van Azure Stack HCI

1. Installatie ThinkAgile MX Certified Nodes

HCI-oplossingen worden makkelijk en betaalbaar gemaakt door gebruik te maken van standaard ThinkAgile MX Certified Nodes. Deze hardware versnelt de implementatie van Microsoft Azure Stack HCI-oplossingen (Storage Spaces Direct) doordat gebruik wordt gemaakt van reeds gevalideerde configuraties.

2. De realisatie van de HCI door middel van S2D

Gebruikt u Windows Server Datacenter editie? Dan beschikt u reeds over Storage Spaces Direct (S2D), software om Azure Stack HCI-oplossingen te bieden via Windows Server Software Defined (WSSD)-proposities. Hierdoor is WintelligeNT in staat een op maat gemaakte HCI te ontwerpen voor uw bedrijf. Vervolgens, als dit nodig is, zorgen we er met Azure Stack voor dat uw apparatuur makkelijk aansluiting krijgt op Windows Azure.

3. De implementatie van ThinkAgile MX1021

Zit u ‘aan de Edge’? De compacte ThinkAgile MX1021 van Lenovo is hier het antwoord op. Deze combineert met Azure Stack HCI een unieke en robuuste Edge-oplossing. Makkelijk in onderhoud en implementatie. Met onze service maken we het lifecyclebeheer van deze combinatie eenvoudig en compleet. Telefonische systeemondersteuning is daar een onderdeel van.

Prijzen

Wij snappen dat uw op zoek bent naar een prijsindicatie. Helaas kunnen wij u deze niet geven omdat elk IT-vraagstuk anders is en de kosten van een Azure Stack HCI-oplossing daarom sterk variëren.

Wilt u meer informatie over Azure Stack HCI? Neem dan gerust contact op met ons. Ook kunt u bellen naar +31 (0) 70 3658 958. Overigens komt een specialist van ons graag naar uw kantoor voor een persoonlijke gesprek over uw IT-vraagstuk(ken).

Gratis offerte aanvragen

Wat onze partners over ons zeggen

 • "Het typerende voor WintelligeNT is toch wel de persoonlijke benadering. De manier waarop het bedrijf meedenkt en meegroeit is echt heel prettig. Ik kan wel zeggen dat ik écht een fan ben van WintelligeNT!"
  — GLOBE Group
 • "Ik ben blij met WintelligeNT. We hebben absoluut een goede relatie met hen. Hun mentaliteit – niet ‘van negen tot vijf’ – sluit aan bij de onze. Ze zouden bij wijze van spreken een onderdeel van ons kunnen zijn!"
  — Parlevliet en van der Plas
 • "Ik weet nog dat de directeur midden in de nacht voor een extra controle op en neer reed naar onze online opslag in Amsterdam. Daaruit blijkt loyaliteit en flexibiliteit. Voor ons zijn dat eigenschappen waarmee je een band opbouwt.”
  — Royal Burger Group
 • ''In de loop der jaren is WintelligeNT nog meer met ons gaan meedenken. Sterker: vooruit denken. Ons bedrijf groeide en WintelligeNT voorzag de gevolgen daarvan.''
  — Bureau Karin de Lange
 • "In 2015 is op onze hoofdlocatie de gehele architectuur opgefrist en omdat er degelijke IBM en Lenovo apparatuur wordt gebruikt konden wij componenten nog prima hergebruiken op andere vestigingen. Samenwerken met WintelligeNT is vaak een investeringsbescherming voor de langere termijn."
  — Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs

Ontdek hoe Azure Stack HCI kan werken voor uw organisatie

Bespreek uw IT-uitdagingen met een WintelligeNT-expert en ontdek de waarde van Azure Stack HCI voor uw organisatie.

LET’S TALK WintelligeNT